Acceseaza mai rapid programele preferate cu Gomigo

Postare publicata pe data de 4 August 2012 de catre Cornel.
Gomigo este un utilitar micut care are abilitatea de a crea un meniu cu aplicatiile preferate in zona de notificari (system tray) a sistemului de operare. Principalul avantaj fata de meniul start este ca nu mai trebuie sa cauti printre o gramada de programe, plus ca de acum incolo niciun program nu va mai nu mai fi la cateva click-uri distanta.

Pentru a accesa lista de aplicatii, trebuie sa dai click pe iconul din zona de notificari. Daca te razgandesti si nu vrei sa deschizi nimic, nu mai trebuie sa apesi un buton in plus pentru ca meniul se inchide automat peste 3 secunde. Pentru a adauga un program nou, trebuie sa mergi la sectiunea Control > New Element. 

Mai departe, trebuie sa selectam executabilul din calculator, si optional, sa redenumim elementul. Butonul Accept finalizeaza operatiunea.

Asadar, daca lucrezi des cu programele, Gomigo este acel plus care iti poate salva ceva timp, punandu-ti totul la indemana. Trebuie sa mentionez ca trebuie sa aveti instalat .net framework 4.0 pentru a putea rula programul.

Descarca Gomigo
One thought on “Acceseaza mai rapid programele preferate cu Gomigo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.