Glary utilities – Întreţinere PC

Postare publicata pe data de 6 July 2012 de catre Cornel.
Glary Utilities este un program gratuit cu ajutorul căruia putem îmbunătăţi performanţa calculatorului, curăţa registrii, şterge urmele navigării pe internet, curăţa hdd-ul de fişiere inutile, ş.a.m.d. Programul este destinat în egală măsură atât începătorilor în ale calculatoarelor care trebuie doar să apese un buton, cât şi al celor mai avansaţi care vor mai multe funcţii de menţinere ale calculatorului înghesuite în acest mic program.

glary scan 
De menţionat că la instalare programul înceracă să instaleze un toolbar şi să schimbe motorul de căutare, nu e un capăt e ţară dar este bine de ştiut, citiţi înainte să daţi next. [foto]

Dacă la partea cu Scan for Issues + Repair Problems nu văd să întâmpine cineva vreo problemă,  în secţiunea Modules sunt foarte lucruri utile ca recuperarea fişierelor şterse, ştergerea definitivă a fişierelor (wipe), parolarea fişierelor, despărţirea fişierelor mari în mai multe bucăţi pentru a încăpea pe cd/dvd, dezinstalarea de programe, scoaterea programelor de la start şi multe altele. 

 • Cleanup & repair: Disk cleaner, registry cleaner, shortcuts fixer, Uninstall manager
 • Optimize & improve: Startup manager, memory maximizer, Context menu manager, Registry defrag
 • Privacy & security: Task eraser, File shredder, File undelete, File encrypter and decrypter
 • File and folders: Disk analysis, Duplicate files finder, Empty folders finder, File Splitter and joiner
 • System tools: process manager, IE assistant, System information, Windows standard toold
  glary romana

Glary Utilities are 3 skinuri şi dispune de limbi multiple printre care şi limba română (settings>general>language), dar multe denumiri ca “tocătorul de file” sau “găsitorul de file duplicate” sună cam penibil, iar traducerea de “supragradează” în loc de “upgrate” mă face să fiu 100% sigur că e făcut cu Google translate. Totuşi, să nu lăsăm aceste mici detalii să umbrească numeroasele funcţii utile ale acestui program excelent.

Descarcă Glary Utilities
2 thoughts on “Glary utilities – Întreţinere PC

 1. DeviceBox

  Ce pot sa spun? Softul este foarte bun, daca mai pui langa el si un soft pentru defragmentare, cum ar fi Auslogics Defrag, si sa nu supraincarci cu alte softuri, atunci chiar nu vei avea probleme.

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.