Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

GameSave Manager - Program de făcut copie de siguranţă pentru salvările jocurilor


S-a întâmplat vreodată ca după o reinstalare a sistemului de operare să realizezi că ai uitat să faci backup la salvările jocurilor preferate şi din cauza asta trebuie să începi anumite jocuri de la capăt? Chiar dacă poţi face copie de siguranţă şi manual, există o soluţie mult mai practică: GameSave Manager, program care poate face backup la toate jocurile dintr-o dată, fără să mai trebuiască să sapi prin application data sau alte locuri unde sunt ascunse salvările.

img

Bineînţeles că pe lângă copia de siguranţă programul poate să-ţi restaureze automat salvarile la locul lor (opţiunea Restoring Data). În plus, GameSave Manager poate face backup automat a salvărilor la o perioadă de timp predefinită de noi, gen… în fiecare joi la ora 10 (nu că n-ar fi deja SugarSync sau SpiderOak pentru asta). 

img

 
O altă funcţie de care dispune programul este accea de a muta folderul Steam pe altă partiţie. Ştim cu toţii că Steam îşi instalează jocurile în propriul folder iar cei care au dat next,next,finish şi l-au instalat în C: este posibil să rămâna fără spaţiu.

Descarcă GameSave manager (7 mb – xp, vista, 7, 8)

Tags: backup backup salvari cum fac backup game save gamesave manager salvari jocuri