Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum să joci jocuri online (LAN, Direct IP) prin GameRanger


GameRanger este un program compatibil cu Windows şi Mac OS cu ajutorul căruia poţi juca cu prietenii tăi (şi nu numai) aproape orice joc care suportă Lan sau Direct IP. Jocurile predominante sunt Fifa, Call of duty 4, Seriile Command and Conquer şi Age of Empires, Warcraft 3, Stronghold şi Heroes 3. GameRanger acoperă peste 600 de jocuri, lista completă cu jocurile suportate este aici.

Descarcă şi Instalează GameRanger

Accesează Www.GameRanger.com pentru a descărca Gameranger.
Notă: Este posibil să ai nevoie de ultima versiune de Adobe Flash player Active-X Control pentru a putea rula GameRanger. Nu trebuie să faci nimic, se va deschide automat o pagină în browser cu linkul de download.

Crearea unui cont pe gameranger

In ordine pentru a avea acces la serviciile GameRanger, trebuie să-ţi faci un cont gratuit.
Accesează secţiunea Create New Account.

img

Sari peste invite account.
Compleatează adresa ta de email şi parola
Alege-ţi un nickname (se poate schimba mai târziu)
Alege cel mai apropriat oraş, e şi Bucureşti în listă pe al 4-lea rând.

Activare cont şi Logare

Pentru a activa contul intră pe contul de email şi deschide emailul de la Gameranger Accounts. Dă click pe linkul din email pentru a activa contul.

img

Pentru a te loga alege opţiunea use my existing account. Completează datele tale şi apasă Finish.

 

Cum poţi juca jocuri online pe Game Ranger

Poţi sorta jocurile după genuri (Action, Cassic, Simulation sau Strategy) sau poţi alege My Games pentru a-ţi afişa camere de joc doar pentru jocuruile pe care le ai instalate.

img

Acum nu-ţi mai rămâne decât să alegi o cameră cu unul sau mai multe locuri libere (depinde de joc) şi click pe join. Ai şi opţiunea de a crea chiar tu o camera cu opţiunea Host.

Posibile probleme în Gameranger

Pot apărea probleme ca întreruperea sau blocarea jocului, jocuri care nu încep deloc şi aşa mai departe. De cele mai multe ori problema este că jocul tău nu este la aceaşi versiune ca al celuilalt (ex: tu ai Fifa 13 versiunea 1.03 şi adversarul are versiunea 1.10). Descarcă si aplică ultimul patch (la majoritatea jocurilor este gratuit) dacă ai probleme de genul acesta. Ultimul patch se poate găsi uşor pe google, căutând numele jocului + patch (Ex: Minecraft patch).

Download GameRanger

Tags: game ranger gameranger jocuri direct ip jocuri in retea jocuri online nu mai citi tagurie