Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Funny Photo Maker – Program de “falsificat” poze


Funny Photo Maker este un program de modicat poze care pune accentul pe adăugarea unei persoane în tot felul de locaţii trăznite, precum şi inserarea feţelor unor persoane peste cele ale unor personaje de film, animale sau celebrităţi.

Să nu vă gândiţi acum că programul o să vă dea prea mari bătai de cap, Funny Photo Maker se vrea unul din acele programe de modificat poze la îndemâna tuturor, cu comenzi simple şi cu opţiuni limitate la strictul necesar. Are 3 secţiuni mari şi late (Frame, Face fun şi Artistic), plus secţiunea Original Image unde poţi ajusta imaginea pentru o mai bună încadrare.

În secţiunea Frame ai la dispoziţie zeci de cadre amuzante în care poţi plasa o persoană, ca ecranul unul ipad, o bancnotă, un calendar, un muzeu, o clădire,o cană sau chiar lista lui Moş Crăciun. Toate aceste cadre se selecteaza din partea dreaptă cu un simplu click.

img

img

Face fun este secţiunea unde poţi adăuga faţa unei persoane peste alta într-un mod destul de ingenios. Trebuie mai întâi să extindeţi/mutaţi cercul pe forma feţei şi să trasaţi ochii şi gura. Dacă imaginea nu se încadrează cum v-aţi dori puteţi ajusta din nou dând click pe Edit Original Image. Pentru a selecta un cadru se procedează la fel ca în secţiunea Frame.

img

In secţiunea Artistic poţi adăuga efecte de pictură în ulei, pastel, ploaie, zăpadă sau contur, efecte care se găsesc în multe alte programe de modificat poze (nu că ar strica).

img

 

În concluzie, Funny Photo maker este un program care chiar merită, dovadă fiind notele mari de la mai toate site-urile de software. Pentru mai multe programe de editat poze verifică şi articolul acesta. Programul ruleaza pe xp, vista, 7 şi 8.

Download Funny Photo maker (40 mb)

Tags: funny photo maker program de editat poze program de modificat poze programe de editat poze programe de modificat poze