Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Free ringtone maker – Cel mai simplu program de creat ringtonuri pentru telefon


Ai o melodie preferată pe care vrei s-o setezi ca ringtone pe telefon dar nu începe de la partea dorită? Nicio problemă, Free ringtome maker este un program de tăiat melodii, şi în mod automat, un program de făcut ringtonuri foarte uşor de folosit. Nu văd să pună probleme cuiva, trebuie doar să alegi un punct de început şi unul de sfârşit al melodiei.

Atenţie. La instalare programul va încerca să instaleze toolbarul babylon şi un program speed up your pc. Când vedeţi ceva de babylon şi/sau speed up my pc apăsaţi decline şi totul va merge ok, fără a avea programe adiţionale.

Pasul 1: Alege melodia

Click pe Choose a song from My Computer şi selectează o melodie din calculator

img

 Pasul 2: Taie melodia

Cele două măsuri marchează începutul şi sfârşitul melodiei. După fiecare ajustare dă click pe butonul de play pentru a fi sigur că melodia începe şi se termină de la fragmentele dorite de tine. Opţiunile de fade in şi fade out înseamnă că melodia se va auzi treptrat mai tare la începutul melodiei şi treptat mai incet la sfârşitul melodiei.

img

Pasul 3: Salveză melodia

După ce ai terminat de ajustat melodia click pe butonul next apoi pe Save Ringtone to my computer şi alege destinaţia unde salvezi melodia (sau ringtonul)

img

Acum nu îţi mai rămâne decât să bagi melodia pe telefon prin cablu de date/bluetooth/card reader şi să setezi noul ringtone.

Descarcă free ringtone maker 

 

Tags: free ringtone maker program de taiat melodii ringtone ringtone telefon ringtones pentru telefon ringtonuri telefon