Free ringtone maker – Cel mai simplu program de creat ringtonuri pentru telefon

Postare publicata pe data de 9 July 2012 de catre Cornel.
Ai o melodie preferată pe care vrei s-o setezi ca ringtone pe telefon dar nu începe de la partea dorită? Nicio problemă, Free ringtome maker este un program de tăiat melodii, şi în mod automat, un program de făcut ringtonuri foarte uşor de folosit. Nu văd să pună probleme cuiva, trebuie doar să alegi un punct de început şi unul de sfârşit al melodiei.

Atenţie. La instalare programul va încerca să instaleze toolbarul babylon şi un program speed up your pc. Când vedeţi ceva de babylon şi/sau speed up my pc apăsaţi decline şi totul va merge ok, fără a avea programe adiţionale.

Pasul 1: Alege melodia

Click pe Choose a song from My Computer şi selectează o melodie din calculator

 Pasul 2: Taie melodia

Cele două măsuri marchează începutul şi sfârşitul melodiei. După fiecare ajustare dă click pe butonul de play pentru a fi sigur că melodia începe şi se termină de la fragmentele dorite de tine. Opţiunile de fade in şi fade out înseamnă că melodia se va auzi treptrat mai tare la începutul melodiei şi treptat mai incet la sfârşitul melodiei.

Pasul 3: Salveză melodia

După ce ai terminat de ajustat melodia click pe butonul next apoi pe Save Ringtone to my computer şi alege destinaţia unde salvezi melodia (sau ringtonul)

Acum nu îţi mai rămâne decât să bagi melodia pe telefon prin cablu de date/bluetooth/card reader şi să setezi noul ringtone.

Descarcă free ringtone maker 

 
5 thoughts on “Free ringtone maker – Cel mai simplu program de creat ringtonuri pentru telefon

 1. Alexandru

  util programelul :). m-a adus aminte cand compuneam melodii pe nokia 3310 parca..ceva de genu. ce tare era. oricum ai un share de la mine :))

  Reply
  1. Cornel Post author

   Ce rapid esti, eu incă mai retuşam câte o chesie-două pe la articol :D. Şi eu compuneam pe un motorola c115 din lipsă de ocupaţie în vremurile de glorie ale telefoanelor alb-negru.

   Reply
  1. Cornel Post author

   Te asigur ca n-am niciun interes ca tu (si restul oamenilor viziteaza acest site) sa instalezi alt program decat cel prezentat.
   Am specificat la inceputul postarii ca trebuie sa dai decline pentru a evita instalarea unui toolbar/program 3rd party .

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.