Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

FormatFactory – Programul de convertit “universal”


Format Factory este unul dintre acele programe bune la multe lucruri care este bine să-l ai tot timpul instalat în calculator. Vorbim despre un program de convertit universal, care poate converti imagini, muzică şi filme.

Format Factory poate converti în/din:

Video

Audio

Poze

Alte formate

Cum convertim

Procedeul este simplu şi intuitiv, mai ales că este şi în limba română. Alege un format (video, audio, poza) apoi o ramură a lui.

De exemplu, să zicem că vrem să convertim o melodie în format AAC în MP3. Alegem Audio apoi Toate în MP3.  Tragi melodia cu drag and drop, alegi unde salvezi şi apeşi ok (vezi imaginea de mai jos).

img

Mai aveţi un pas mic până la terminatea conversiei, butonul Click To Start.  Deşi e mare cât casa, nu prea pare convingător, e ca atunci când descarci o melodie şi butonul de Download Now e prea mare să fie adevărat şi ştii instant că trebuie să te uiţi în altă parte, ceea ce nu este cazul aici. Deci, Click to start şi aşteaptă până auzi un sunet.

img

Conversia în alte formate funcţionează la fel, doar că trebuie să alegi alte opţiuni în afară de ce am ales eu, e de la sine înţeles asta.

Fiind bun la atâtea, programul ocupă în jur de 120 mb pe hard disk, nu este foarte mult dar este peste media multor programe. Dacă ştergeţi din greşală scurtătura de pe desktop, îl găsiţi în Program files/FreeTime.

Descarcă FormatFactory (40 mb)

 

Tags: format factory formatfactory program de convertit program de convertit filme program de convertit in mp3 program de convertit video programe de convertit