Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum poți vedea filme cu subtitrare de pe un stick usb (pe televizor)


Dacă deții un televizor care are slot pentru stick USB cel mai probabil vei dori să vizionezi filme și seriale (de) pe el. Pentru ca televizorul să recunoască fișierele video de pe stick nu trebuie făcut nimic special, un simplu copy-paste din pc pe stick și atât. Pentru a vedea filmul cu subtitrare trebuie să țineți cont de o regulă simplă: filmul și subtitrarea să fie în același folder și să aibă același nume, doar extensia să fie diferită. _(_în formatul nume film.avi / numefilm.srt)

** Grșeala #1. Filmul și subtitrarea au nume diferite.** O literă în plus sau în minus face ca atunci când vreți să vizionați filmul pe televizor să nu aveți subtitrare.

img

**
Greșeala #2. Filmul și subtitrarea nu sunt în același folder.** Dacă descărcați subtitrările manual (cu BS player, de exemplu) subtitrarea se pune într-un folder separat numit subs (sau subtitrari). Chiar dacă subtitrarea are același nume cu filmul, televizorul tot n-o va citi.

img

** Corect: Filmul și subtitrarea trebuie să aibă același nume și să fie în același folder**. Atât. Dacă nu faci asta ai toate șansele să n-ai subtitrare, pentru că multe televizoare nu-ți pun peste film prima subtitrare găsită în cale și nici te lasă să alegi subtitrarea după ce începe filmul.

img

Tags: film cu subtitrare film stick usb subtitrare film stick usb televizor