Ezvid – Program pentru editat filmuleţe, captură video, slideshow şi upload youtube

Postare publicata pe data de 3 June 2012 de catre Cornel.
EZvid este un program cu interfaţă metro cu care putem face captură video, edita un video, crea un slideshow şi uploada către youtube. Modul de folosire este foarte simplu şi nu cred că poate pune în mare dificultate pe nimeni. 

Captură Ecran. Pentru a începe filmarea trebuie să apăsăm iconul în forma de calculator şi să aşteptăm 3 secunde.

Filmarea se face întodeauna full screen iar pentru a opri filmarea apăsăm pe pătrat. “<<” reporneşte rapid filmarea iar “x” închide filmarea făra a salva. Meniul programului nu intră în filmuleţ.

Înregistrare voce.  Opţiunea de înregistrarea a vocii se poate face şi după ce ai înregistrat filmuleţul. Selectează pe film porţiunea de unde vrei să începi înregistrarea vocii şi click pe Record Voice. În secţiunea mix poţi ajusta cât de tare se aude vocea ta peste video.

Muzică fundal. Nu ai microfon (sau pur si simplu nu vrei să înregistrezi voce) şi nu vrei să faci un filmuleţ mut? Nicio problemă, programul vine cu zeci de sunete ambientale pentru toate gusturile. Mergi în secţiunea music şi pune săgeata de la mouse pe fiecare în parte pentru a asculta suntelele.

Editare video. Aici opţiunile sunt foarte limitate. Putem include poze sau filmuleţe din calculataor în noul film, putem ajusta viteza, putem adăuga cadre noi cu text şi putem muta anumite porţiuni ale filmuleţului între ele. Aveţi grija să ştergeţi primul cadru pentru că este watermrk.

Dacă putem adăuga imagini sau text este logic că îl putem folosi pentru şi pentru a face slideshow-uri (video din poze). Programul nu este greu deloc, pentru a vă face o idee uitaţi-vă puţin la partea de jos. Nu dispune de niciun meniu sau vreo setare, toate funcţiile sunt în prima fereastră.

Upload Youtube. Pentru a uploada pe youtube trebuie mai întâi să dai nume filmuleţului, să adaugi descriere şi taguri. Apoi accesează secţiunea Upload to youtube, acceptă termenii de utilizare şi loghează-te cu contul de youtube.

EzVid rulează pe Xp sp3, Vista sp1, 7 şi 8 şi se vrea o alternativa la HyperCam sau Windows Movie Maker.  Singurul lucru mai puţin bun este acela că ocupă 100  mb pe hard

Descarcă EZVid

 
3 thoughts on “Ezvid – Program pentru editat filmuleţe, captură video, slideshow şi upload youtube

  1. Cs. Lajos

    Nu gases butonul de desarcare l EzVid. Dee este asuns asa de bine?

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.