Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cele mai bune extensii în Speed Dial pentru Opera


Odată cu versiunea 12 lansată în luna iunie a anului acesta, browserul Opera introduce extensiile în speed dial, o metodă ingenioasă de a-ţi personaliza fiecare bloc din speed dial cu imagini dinamice.

img

Într-o oarecare măsură putem vedea o asemănare dintre Meniul de start Windows 8 (metro) şi extensiile Opera din Speed dial, ambele axând-se pe blocuri cu actualizări în timp real de la diverse lucruri.

Timeline, Reddit-Dial, Dial-IT

img

Timeline este una din extensiile mele favorite. Poţi vedea în timp real actualizările de pe twitter, fie că e vorba de profilul personal sau de profilul altui utilizator de twitter.

Reddit-dial derulează ultimele postări din topicurile tale preferate de pe reddit. Dând click pe o postare vă va duce exact în pagina cu comentarii a paginii respective.

Cu Dial-It îi poţi da o pată de culoare fiecărui bloc din Speed dial. Poţi personaliza alegând textul, linkul, fontul, culorile şi umbrele.

Rss Speed Dial, Photo Tagger, Gismeto

img

În Rss Speed dial poţi adauga feed-ul rss al oricărui blog sau site şi poţi instala extensia de mai multe ori dacă vrei acest lucru pentru mai multe site-uri.

Photo Tagger poate stoca toate imaginile interesante de pe internet. Instalând extensia aceasta, fiecare imagine de pe internet va avea o steluţă în colţ (pentru salvare) iar dând click pe blocul Photo Tagger o să ai acces la toate imaginile salvate.

Gismeteo este una din multele extensii dedicate vremii. Poţi seta locaţia proprie iar pe lângă temperatura actuală ai şi date despre viteza vântului, presiunea atmosferică sau umiditatea.

Google Adsense monitor, Gmail, Google Reader

img

 

Google Adsense Monitor este o extensie cu care poţi fi la curent în timp real cu câştigurile tale Adsense. Blocul nu este static ci comută între câştigurile de astazi, câştigurile de luna asta+luna trecută şi câştigurile neplătite.

Gmail on speed dial previzualizaeză ultimele mailuri necitite (doar în inbox, fără spam sau alte foldere). Extensia împarte sesiunea cu browserul, dacă eşti logat pe gmail în browser trebuie doar să instalezi extensia.

Şi Google Reader on speed dial împarte sesiunea cu browserul şi face acelaşi lucru ca Gmail On Speed Dial doar că previzualizeaza articolele din Google Reader în loc de emailuri

Alte extensii interesante în Speed Dial

Google calendar

IcoLog

DeviantArt daily deviations 

Twitter search

The weather

Flickr Photostream

 

 

Tags: cele mai bune extensii extensii opera extensii speed dial opera