Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

De unde facem rost legal de jocuri gratuite


Să nu mai fie nicio urmă de dubiu, vorbim de jocurile gratuite LEGAL. Şi nu, nu vorbim de jocuri ca Diablo 3, Fifa 2012 sau Call of Duty Modern Warfare 3, ci de jocuri vechi, jocuri de la producători mici (indie) sau jocuri open source care au fost gratuite de la bunul început.

Game Downloader este un program pentru pc care conţine peste 200 de jocuri downloadabile. Toate jocurile sunt gratuite şi/sau open source. Aveţi grijă să intraţi în settings şi să schimbaţi folderul în care se descarcă jocurile. [via]

img

Game.Giveawayoftheday oferă două jocuri gratuite în fiecare weekend, de cele mai multe ori jocuri premium de la producători indie care sunt gratuite doar dacă le activezi în ziua în care  sunt publicate ofertele. Sâmbăta şi Duminica la ora 10:00 ora (ora noastră) fii pe fază.

img

Free Game of the day de pe Ign, aşa cum zice şi numele, oferă un joc gratuit în fiecare zi. Jocuri precum Gta (primul), The Elder Scrolls: Arena,  Command & Conquer: Tiberian Sun sau Command & Conquer: Red Alert, au fost oferite până acum gratuit şi legal de Ign. Dacă ţi-e lene să vizitezi site-ul zilnic, te poţi abona la newsletter şi în fiecare zi o să primeşti un email cu jocul gratuit al zilei.

img

 

Tags: descarca jocuri gratuite download jocuri pc game downloader giveawayoftheday ign jocuri jocuri gratuite