Dezinstalează mai multe programe dintr-o dată cu PC Decrapifier

Postare publicata pe data de 22 September 2012 de catre Cornel.
PC Decrapifier este un progrămel portabil (nu se instalează) de 1 mb menit să te scape de toolbaruri/addonuri şi alte chestii instalate involuntar (venite la pachet cu alte programe), dar în acelaşi timp şi un utilitar foarte bun pentru cei care vor să dezinstaleze mai multe programe dar care nu vor să piardă timpul cu fiecare în parte.

Înainte de dezinstalate trebuie să parcurci vreo 2 paşi în care eşti intrebat dacă ai un calculator nou şi dacă vrei să faci backup înainte. Dacă nu detectează niciun program nedorit, apasă next pentru a trece la lista cu toate programele instalate. De aici poţi bifa programele dorite şi poţi începe dezinstalarea.

image

Chiar dacă nu scapi de mesajul “esti sigur că vrei să dezinstalezi?” al fiecărui program în parte, dezinstalarea este foarte rapidă şi scapi mult mai repede decât ai face-o dezinstalând manual fiecare program în parte.

 Download PC Decrapifier
2 thoughts on “Dezinstalează mai multe programe dintr-o dată cu PC Decrapifier

 1. Alexandru Ionut

  Era sa dezinstalez vreo 15 pachete astazi pe Ubuntu, cu un cod in terminal. Noroc ca am fost atent o fractiune de secunda si nu am apasat Y pentru a confirma :).

  Reply
  1. Cornel Post author

   eu nu folosesc mai deloc terminalul, sunt un utilizator casual si prefer metodele traditionale

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.