Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Desktoppr – Site de wallpapere cu integrare Dropbox


Desktoppr este un site nou de Wallpapere mai care se vrea mai “special”. Pe scurt: În loc să salvezi imaginile care-ţi plac în calculator, apeşi un buton şi imaginea se uploadează instant în contul de Dropbox, în acest fel ai imaginile preferate şi sincronizate în cloud şi în calculator (dacă ai Dropbox instalat).

Înregistrare.

Pentru a te înregistra accesează secţiunea Create Account sau urmează link-ul acesta: www.desktoppr.co/register. Momentan site-ul este în beta şi ai nevoie de invitaţie. Ai nevoie de un cod, eu m-am înregistrat cu un cod universal TWITTER01 dar dacă se întâmplă să nu funcţioneze puteţi cere pe twitter (twitter.com/desktopprapp).

 

Conectare Desktoppr cu DropBox

După ce te-ai înregistrat, conectează Desktoppr cu contul Dropbox accesând opţiunea Link Dropbox Account.

img

Eşti redirecţionat pe pagina dropbox unde trebuie să te loghezi şi să accepţi conectarea dintre cele doua servicii

img

O să fii redirecţionat înapoi pe Desktoppr şi o să vezi mesajul “Dropbox account successfully linked”.

Ce poţi face cu Desktoppr

În prezent site-ul are peste 39.000 de wallpapere de înaltă calitate, marea majoritate fiind urcate de utilizatorii de dropbox. Poţi contribui si tu adăugând una sau mai multe imagini în folderul Desktoppr.

Imaginile nu sunt sortate pe categorii sau tag-uri dar se pot sorta după rezoluţie, dată, puritate, numărul de descarcari, numărul de aprecieri şi numărul de vizualizări.

Pentru a salva o imagine în contul dropbox trebuie să alegi iconul în formă de nor, indiferent că eşti în modul thumbnail sau într-o imagine anume. Nu folosiţi opţiunea click dreapta > save as pentru că o să aveţi o imagine la dimensiuni reduse.

img

În mod default, imaginile salvete de pe Desktoppr le găsiţi pe Dropbox în folderul Apps > Desktoppr.

Site-ul Desktoppr

 

 

 

 

Tags: desktoppr dropbox imagini imagini dropbox site imagini wallpaper wallpapere