Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum să ai funcția “mereu deasupra/always on top” în orice program


Opțiunea “always on top” sau “mereu deasupra” este disponibilă în foarte puține programe, dar cu ajutorul utilitarului** DeskPins** o poți activa și în  programele care duc lipsă de ea. Funcția Always on top/Mereu deasupra îi permite unui program să stea tot timpul pe ecran, indiferent câte programe sau ferestre deschideți după aceea.

_Imaginea de mai jos e cea mai simplă explicaței a ceea ce face mai exact Desk Pins (menționez  că jocul e în windowed mode, nu funcționează cu jocurile full screen). _

img

Programul funcționează destul de simplu – dai click dreapta pe Desk Pins, selectezi** Enter pin mode** și dai click pe programul dorit. Alternativ, poți folosi combinația CTRL+F11 pentru a economisi cele 2 click-uri.

img

Ferestrele/programele care stau deasupra vor avea un ac roșu in colțul din dreapta-sus și se pot dezactiva dând click pe el.

Singurul minus pe care l-am gasit este acela că nu functioneaza cu jocurile full screen, dar nu este mare problemă așa de mare pentru că mai toate jocurile au o opțiune de a fi rulate în windowed mode sau borderless window.

 Download DeskPins

Tags: always on top desk pins deskpins mereu deasupra nu-i nimic interesant in taguri