DDownloads – Catalog de programe gratuite

Postare publicata pe data de 24 January 2013 de catre Cornel.
DDownloads este un program portabil care adună cele mai bune programe gratuite la un loc şi oferă o descărcare rapidă de pe site-ul oficial. Fie că vrei să descoperi programe noi sau doar să descarci programe pe care le-ai mai folosit deja, este mult mai rapid şi mai practic decât căutarea şi descărcarea în mod tradiţional.

image
Nu am zis degeaba “cele mai bune programe gratuite”, DDownloads chiar sortează programele de la cele mai bune la “cele mai puţin bune”, şi asta în fiecare categorie.

Categoriile în care sunt organizate programele sunt destul de numeroase, peste 50, iar pentru amatorii de programe care nu se instalează există există o secţiune separată (Get Portable). Când alegi un program poţi vedea în stânga-jos link-ul de pe care uremează să descarci.

ddloads
Alte funcţii incluse sunt posibilitatea de a adăuga un program în lista de aşteptare pentru a-l descărca mai târziu, “şeruirea” programelor preferate pe reţelele sociale (ya right) şi câteva scheme de culori. Ddownloas rulează pe orice versiune de Windows, indiferent că e vorba de 32 de biţi sau 64.

Descarcă DDownloads (~2 MB)
2 thoughts on “DDownloads – Catalog de programe gratuite

  1. Ionut

    Interesant programul, nu stiam de el. Te ajuta sa gasesti un program dintr-o anumita categorie si sa-l alegi pe care vrei. Multumim !

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.