Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum se blocheaza o aplicatie pe facebook


Asa-i ca nu-ti place ca news feed-ul tau de pe facebook sa fie plin de postari irelevante de la tot felul de aplicatii, una mai penibila ca alta? Cui ii pasa de horoscopul altuia? Cui ii pasa ce scor a facut altcineva la un joc? Cine are chef sa dea click doar ca sa-ti construiesti tu nu-stiu-ce cladire in CityVille?

Sunt constient ca foarte multe aplicatii de pe facebook folosesc tot felul de trucuri sa-ti inviti prietenii, dar nu strica niciodata sa citesti inainte de a da click. Eu intodeauna selectez Doar eu** **la aproape aplicatiile pe care le folosesc si intodeauna sar peste click pentru a publica pe wall sau click pentru a invita prietenii.

Ce presupune blocarea unei aplicatii pe facebook?

  1. Nu vei mai vedea postari ale aplicatiei respectie in newes feed-ul tau
  2. Nu vei mai primi notificari cu cereri de la aplicatia respectiva

Cum blochezi o aplicatie pe facebook

Foarte simplu. Fiecare postare are in partea dreapta o sageata care arata in jos.  Da click pe ea si selecteaza Hide all from_ “numele aplicatiei”. _

De asemenea, tot asa se procedeaza si pentru a te dezabona de la un prieten, in acest fel nu vei mai primi actualizari si notificari de la el, continuand totusi sa fii “prieten” cu el.

 

img

 

Am blocat o aplicatie sau un prieten si vreau sa deblochez; cum fac?

Pe pagina de start facebook, mergi in stanga si pune sageata de la mouse pe sectiunea** Noutati si va aparea un mic creion in partea stanga. Click pe creion si selecteaza_ Modifica setarile**_ pentru a accesa lista cu toate apicatiile, paginile si prietenii blocati. Sterge tot ce vrei si fa click pe Salveaza.

img

 

Tags: aplicatii facebook blocare prieten facebook blocarea aplicatii facebook cont facebook facebook setari facebook stergere aplicatii facebook