Cum se blocheaza o aplicatie pe facebook

Postare publicata pe data de 6 August 2012 de catre Cornel.
Asa-i ca nu-ti place ca news feed-ul tau de pe facebook sa fie plin de postari irelevante de la tot felul de aplicatii, una mai penibila ca alta? Cui ii pasa de horoscopul altuia? Cui ii pasa ce scor a facut altcineva la un joc? Cine are chef sa dea click doar ca sa-ti construiesti tu nu-stiu-ce cladire in CityVille?

Sunt constient ca foarte multe aplicatii de pe facebook folosesc tot felul de trucuri sa-ti inviti prietenii, dar nu strica niciodata sa citesti inainte de a da click. Eu intodeauna selectez Doar eu la aproape aplicatiile pe care le folosesc si intodeauna sar peste click pentru a publica pe wall sau click pentru a invita prietenii.

Ce presupune blocarea unei aplicatii pe facebook?

 1. Nu vei mai vedea postari ale aplicatiei respectie in newes feed-ul tau
 2. Nu vei mai primi notificari cu cereri de la aplicatia respectiva

Cum blochezi o aplicatie pe facebook

Foarte simplu. Fiecare postare are in partea dreapta o sageata care arata in jos.  Da click pe ea si selecteaza Hide all from “numele aplicatiei”

De asemenea, tot asa se procedeaza si pentru a te dezabona de la un prieten, in acest fel nu vei mai primi actualizari si notificari de la el, continuand totusi sa fii “prieten” cu el.

 

 

Am blocat o aplicatie sau un prieten si vreau sa deblochez; cum fac?

Pe pagina de start facebook, mergi in stanga si pune sageata de la mouse pe sectiunea Noutati si va aparea un mic creion in partea stanga. Click pe creion si selecteaza Modifica setarile pentru a accesa lista cu toate apicatiile, paginile si prietenii blocati. Sterge tot ce vrei si fa click pe Salveaza.

 

 
3 thoughts on “Cum se blocheaza o aplicatie pe facebook

 1. Alexandru Ionut

  mda..bine zis. Pericol cate notoficari primesc de la toate aplicatiile,..toti ma invita la “n” jocuri si minuni. A ajuns si facebook ca brad de Craciun

  Reply
  1. Cornel Post author

   Eu am vreo 30 de aplicatii blocate. Daca nu era o astfel de optiune cred ca nu mai intram deloc (nu ca acum as intra prea des).

   Reply
 2. Maryo100

  Dar like-urile online cum de dezactiveaza?Acele dreptunghiuri din coltul stanga jos care sunt afisate circa 1 secunda?

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.