Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum se adaugă Watermark peste imagini cu uMark Lite


uMark Lite este un program cu ajutorul căruia poţi insera Watermark peste imagini. Principalul motiv pentru care ai apela la un astfel de program este acela de a-ţi proteja imaginile, înlăturarea unui watermark fiind grea iar publicarea imaginii cu watermark făcându-ţi reclamă gratuită.

Este posibilă atât adăugarea unui watermark de tip text, cât şi de tip imagine (logo). Pentru a utiliza programul este nevoie să introduceţi o adresă de email (poate fi şi la întâmplare).

Începi prin a adăuga o imagine sau un folder cu imagini (opţiunile add images şi add folder), apoi alegi Add Watermark (text sau imagine).

img

 

Pentru un watermark simplu de tip text tot ce trebuie să faci este să tastezi un cuvânt (de preferabil numele site-ului tău) şi să apeşi butonul ok din dreapta-jos. Dacă doreşti să personalizezi ceva mai mult, ai mai multe opţiuni la dispoziţie, _ca schimbarea fontului, culorii, transparenţei sau mărimea watermark-ului.
_

img

 

Programul nu va înlocui imaginea veche cu cea cu watermark, asa că va trebui să alegi folderul în care vrei să salvezi (butonul Select). Tot aici ai şi opţiunea de a salva în alt format, redemumi sau redimensiona imaginea (sau imaginile). Butonul Start finalizaedază operaţiunea.

img

După ce ai adăugat Watermark pe prima imagine, un lucru pe care ar trebui să-l iei în considerare este să salvezi configuraţia (Save) pentru ca data viitore să-l selectezi din listă în loc să-l mai personalizezi încă o dată. Programul îţi oferă gratuit timp de 15 zile accesul la versiune Pro iar după expirarea acestora vei trece automat la versiunea Free. Programul necesită .net framework 3.5, pe care-l ai deja instalat dacă ai Windows Vista, 7 sau 8, dar XP va trebui să-l descarci manual (dacă nu-l ai deja)

Descarcă uMark Lite

Tags: logo peste imagine protejare imagini text peste imagine umark lite watermark