Cum să vizionezi un fişier video despărţit în mai multe arhive, fără dezarhivare

Postare publicata pe data de 9 September 2012 de catre ioni.
Când descărcam filme / seriale de pe diverse site-uri folosind un client bittorrent, uneori fișierele video sunt arhivate în mai multe parți. Aceste fișiere au extensia .rar și/sau .r01 – .r99. Pentru a vedea fișierele video, trebuie să le dezarhivăm înainte, ceea ce nu este foarte distractiv. Nimănui nu îi place sa se uite la monitor și să aștepte ca PC-ul să facă ceva sau să tină două copii ale aceluiaşi fişier.

Din fericire, există o soluție pentru a putea vedea fișierele video fără a le dezarhiva înainte. Soluția se numește RARFileSource și este un filtru DirectShow care funcționează în foarte multe playere video. RARFileSource este foarte ușor de instalat și nu necesită nicio configurare. După instalare, deschidem fișierele .rar cu player-ul video favorit. (sau trage una dintre arhive în/peste playerul video ca în imaginea de mai jos)

 

Am testat RARFileSource în BS Player și în VLC Media Player și totul merge perfect. Filmele arhivează rulează la fel de bine ca și fișierele dezarhivate.

Download RARFileSource
One thought on “Cum să vizionezi un fişier video despărţit în mai multe arhive, fără dezarhivare

  1. Pingback: ȘOCANT! Cum sa vezi filme arhivate, fara a le dezarhiva inainte. - EDiverse.Tk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.