Cum să programezi statusul de pe facebook

Postare publicata pe data de 5 June 2012 de catre Cornel.
Recent, facebook a introdus o nouă utilitate pentru administratorii de pagini, şi anume accea de a programa postări. Lucrul ăsta este foare util atunci când ai mai multe idei şi nu vrei să le pubiici pe toate de-odată sau când trebuie să pleci undeva departe de calculator şi vrei să ţii pagina actualizată în lipsa ta.

Cum programăm o postare pe o pagină facebook (fan/brand page)

Pentru a face asta trebuie să dăm click pe căsuţa unde actualizăm statusul şi mergem pe iconul din stânga jos în formă de ceas.

fbdelay

Pentru cei ce au nu completat data înfiinţării/creării paginii, acum este obligatoriu să o facă.fb1
Dacă aveaţi deja completate datele puteţi sări peste pasul de mai sus. Aşadar, după scrierea mesajului de status dăm click pe iconul în formă de ceas şi completăm anul, luna şi ziua. Dacă iconul cu cesaul îşi schimbă culoarea din gri în albastru înseamnă că totul merge bine şi putem apăsa pe postează

fb2

Cum programăm o postare pe profilul personal facebook

Deoarece unii utilizatori sunt geloşi că facebook a facut funcţia asta doar pentru pagini, au apărut şi unele aplicaţii 3rd party (unele chair înainte de asta) care facilitează o astfel de operaţiune. Sunt mai multe site-uri şi aplicaţii dar Later Bro este dupş părerea mea cel mai bun şi cel mai uşor de folosit.

Tot ce trebuie să facem este să intrăm pe later bro şi să-l conectăm cu profilul de facebook. Apoi urmează protocolul cu acordarea drepturi prin care aţi mai trecut de zeci de ori.

laterbro
Următorul pas este să selectaţi fusul orar pentru România, alegeţi din listă GMT+ 0300 Europe/Bucharest şi daţi next

laterbro2
Acum am ajuns la ultimul pas, şi anume acela în care putem scrie şi programa postarea. Bănuiesc că nu e greu să vă daţi seama că puteţi da click pe dată şi pe oră pentru a alege când să se posteze actualizarea de status. Dând click pe Schedule (programare) este ultimul lucru pe care trebuie să-l mai faceţi.

laterbro3

De acum încolo nu mai trebuie să treceţi prin toţi aceşti paşi, doar accesaţi laterbro.com şi sunteţi automat în pagina în care scrieţi postarea
One thought on “Cum să programezi statusul de pe facebook

  1. Ionelu

    Salut, vroiam sa mai adaug putin la ce-ai spus tu in post, inca o metoda foarte buna de a programa postarile pe facebook cu muuult mai multe feature-uri gen sa postezi pe mai multe pagini/wall/groups in acelasi timp, post-uri care se importa, upload de mai multe poze odata, si multe altele. E o aplicatie gratis : www.facebookplanner.com/ .Fa-i un test, sper sa-ti placa 😉

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.