Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum să programezi statusul de pe facebook


Recent, facebook a introdus o nouă utilitate pentru administratorii de pagini, şi anume accea de a programa postări. Lucrul ăsta este foare util atunci când ai mai multe idei şi nu vrei să le pubiici pe toate de-odată sau când trebuie să pleci undeva departe de calculator şi vrei să ţii pagina actualizată în lipsa ta.

Cum programăm o postare pe o pagină facebook (fan/brand page)

Pentru a face asta trebuie să dăm click pe căsuţa unde actualizăm statusul şi mergem pe iconul din stânga jos în formă de ceas.

img

Pentru cei ce au nu completat data înfiinţării/creării paginii, acum este obligatoriu să o facă.

img

Dacă aveaţi deja completate datele puteţi sări peste pasul de mai sus. Aşadar, după scrierea mesajului de status dăm click pe iconul în formă de ceas şi completăm anul, luna şi ziua. Dacă iconul cu cesaul îşi schimbă culoarea din gri în albastru înseamnă că totul merge bine şi putem apăsa pe postează

img

Cum programăm o postare pe profilul personal facebook

Deoarece unii utilizatori sunt geloşi că facebook a facut funcţia asta doar pentru pagini, au apărut şi unele aplicaţii 3rd party (unele chair înainte de asta) care facilitează o astfel de operaţiune. Sunt mai multe site-uri şi aplicaţii dar Later Bro este dupş părerea mea cel mai bun şi cel mai uşor de folosit.

Tot ce trebuie să facem este să intrăm pe later bro şi să-l conectăm cu profilul de facebook. Apoi urmează protocolul cu acordarea drepturi prin care aţi mai trecut de zeci de ori.

img

Următorul pas este să selectaţi fusul orar pentru România, alegeţi din listă GMT+ 0300 Europe/Bucharest şi daţi next

img

Acum am ajuns la ultimul pas, şi anume acela în care putem scrie şi programa postarea. Bănuiesc că nu e greu să vă daţi seama că puteţi da click pe dată şi pe oră pentru a alege când să se posteze actualizarea de status. Dând click pe Schedule (programare) este ultimul lucru pe care trebuie să-l mai faceţi.

img

De acum încolo nu mai trebuie să treceţi prin toţi aceşti paşi, doar accesaţi laterbro.com şi sunteţi automat în pagina în care scrieţi postarea

Tags: facebook later bro programeaza postare programeaza status facebook status facebook