Cum să postezi automat un mesaj de “la mulţi ani” prietenilor de pe facebook

Postare publicata pe data de 17 August 2012 de catre Cornel.
Nu-i mare lucru “să-ţi aminteşti” ziua de naştere a unui prieten de pe facebook. Dacă vizitezi site-ul zilnic e aproape imposibil să nu vezi notificarea aia din dreapta. Dacă nu intrii pe facebook zilnic şi vrei să fii 100% că “prietenii” îşi primesc mesajul de “la mulţi ani” pe timeline (wall), poţi încerca BirthdayFB.

BirthdayFB este o aplicaţie care poate posta automat mesajul de la mulţi ani când este ziua de naştere a acestora. Totul se face în 4 paşi simpli:

Pasul 1. Accesează BirthdayFB.com şi click pe Connect with Facebook.

log in fb

Pasul 2. Dă-i aplicaţiei toate drepturile de care are nevoie alegând opţiunea Allow.

Pasul 3. Alege categoria Write Messages.

write messages
Pasul 4. Ai ajuns în locul unde ai toate datele de naştere ale prietenilor în ordine cronologică. Mergi la cei cărora vrei sa le scrii o urare, scrie mesajul şi click save. Este necesară apăsarea butonului save la fiecare prieten în parte

la multi ani
Cam asta-i tot. Dacă te răzgândeşti şi nu mai vrei ca mesajul să ajungă la destinatar, accesează secţiunea Scheduled Messages, mergi în dreptul persoanei respective şi în partea dreaptă alege Remove message.

Pentru a şterge aplicaţia, şi în mod automat toate mesajele programate, mergi în secţiunea Preferences şi alege Delete Account.

BirthdayFB
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.