Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum să desparţi un fişier in mai multe bucăţi cu HJ-Split


HJ-Split este un program pentru PC care poate separa şi uni un fişier mai mare, fiind foarte util pentru cei care vor să copieze filme sau jocuri care nu încap pe un CD. Programul are doar 200 de kb şi este portabil, aşa că puteţi să-l strecuraţi uşor pe CD/DVD/Stick USB pentru ca destinatarul să poată uni fişierul despărţit în bucăţi.

img

Cum desparţi un fişier în bucăţi

Alege opţiunea Split.

La Input file alege fişierul pe care vrei să-l desparţi.

La Output alege locul unde vor fi salvate fişierele pe bucăţi. Dacă nu selectezi nimic se va salva în acelaşi folder cu fişierul întreg.

La Split file size ai de ales dintre MB şi KB, este recomandat să alegeţi MB pentru că este mai uşor. Alege valoarea pentru fiecare bucată. _De exemplu, dacă ai un film de 1.3 GB şi alegi 700 MB, o să ai două fişiere, primul de 700 şi al doilea de 600. _

img

Apasă start şi după câteva minute (depinde de mărimea fişierului), fişierul tău este separat în două sau mai multe părţi, părţi care pot fi unite tot cu HJ-Split.

img

Cum uneşti un fişier anterior despărţit în bucăţi

Aşa cum aţi ghicit, pentru a uni trebuie să alegem opţiunea Join.

În primul rând, asigură-te că toate părţile sunt în acelaşi folder.

La input selectează prima parte (cea cu extensia .001) iar la output alege unde vrei sa sa salvezi

Apasă start şi aşteapă.

img

Am testat HJ-split pe mai multe fişiere şi nu am întâlnit deloc erori în timpul procesului de desparţire/unire sau probleme cu buna functionalitate a fişierelor după unire.

 

Download HJ-Split

Tags: despartire fisiere hj-split programe utile split files unire fisiere