Cum să creezi un filmuleţ / colaj cu toate postările tale din Facebook Timeline

Postare publicata pe data de 16 September 2012 de catre Cornel.
Timeline Movie Maker este un site / aplicaţie online unde oricine poate să-şi creeze online şi rapid un filmuleţ cu toată activitatea (în mare parte poze) din profilul personal de Facebook (timeline) sau pagina pe care este admin.

Pasul 1.  Accesează TimelineMovieMaker.Com şi accesează secţiunea Make Your Movie (pentru profil personal) sau Click here to make a movie for your Facebook page (pentru pagină)

fbmv1

Pasul 2. Click pe Log In With Facebook pentru a-i acorda aplicaţiei dreptul de a-ţi colecta postările de pe facebook (procedura standard pentru mai toate aplicaţiile facebook)

timeline_movie_maker_app

Pasul 3. Aşteaptă, aşteaptă şi iar aşteaptă. Timpul procesului de convertire al postărilor într-un filmuleţ /colaj depinde de activitatea ta (sau apaginii) de pe facebook, undeva între 1 şi 3 minute.

fbmv

După terminare, poţi rula filmuleţul şi îl poţi împărtăşi cu prietenii. Adiţional, mai ai câteva opţiuni cu care îl poţi personaliza, cum ar fi alegerea unui fundal sonor din cele predefinite sau înlocuirea unor poze din colaj cu altele din calculatorul tău.

fb

Aplicaţia Facebook Timeline Maker este făcută chiar de Facebook, deci puteţa avea încredere că datele voastre sunt în siguranţă. Singurul defect pe care l-am găsit este că ai nevoie de un număr minim de poze (în jur de 50), nu poate face un colaj din 5 like-uri, o postare şi 3 comentarii.

TimelineMovieMaker.Com
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.