Cum restricţionezi accesul la anumite programe şi jocuri fără a le dezinstala

Postare publicata pe data de 29 May 2012 de catre Cornel.
Game Over Free este un program gratuit care poate împiedica executarea unor programe impuse de tine. Poţi bloca oricât de multe programe vrei iar când cineva încearcă să deschidă acele programe ele vor eşua în a porni.

De ce ar vrea cineva aşa ceva şi la ce ar putea fi utilă o asemenea aplicaţie vă întrebaţi probabil. Protejezi calculatorul de persoane neatuorizate. Pot bloca browserele să nu mai stai pe net, pot bloca un joc anume sa nu-l mai joci, pot bloca winamp-ul sau foobar2000-ul să nu mai asculţi muzică, pot  bloca “mess-ul”. Am adus destule argumente? Programul rulează în stealth mode şi poţi debloca aceste procese doar făcând programul vizibil cu CTRL+SHIFT+F5.

Un proces (program) se adaugă dând click pe iconul “foaie de hârtie”, alegând  un program, apoi dând click pe “+”. Un proces se scoate, aşa cum aţi ghicit, dând click pe “minus”

Game Over are şi un mod de monitorizare care păstreaza un log (cu numele programului, ora şi data) de fiecare dată când cineva încearcă să deschida un program blocat de tine. Când este activat modul Monitorizare nu se pot şterge sau adăuga noi programe.

Descarcă Game Over FREE  (1 mb -2000, xp/vista/7)

/strong
3 thoughts on “Cum restricţionezi accesul la anumite programe şi jocuri fără a le dezinstala

 1. Pingback: Recomandarile zilei: linkuri recomandate! | BlogAwards

 2. EMI

  de exemolu daca eu vreau sa blochez un joc cum fac? dar vreau sa ma joc pe el daR SA NU SE POATA ALTII JUCA…I-AS PUTEA PUNE PAROLA?

  Reply
  1. Cornel Post author

   Din pacate, nu. Va trebui sa-l deblochezi manual cand ai nevoie de joc si sa-l blochezi inapoi cand termini cu el.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.