Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum adăugăm link într-un comentariu


Link-ul clickabil nu este doar un moft, este o necesitate care ecomomiseşte timp. Când cineva postează într-un comentariu un link gen “http://google.com” pe care nu se poate da click ia ceva timp până selectăm link-ul, dăm copy, deschidem alt tab (că mai avem lucruri de citit pe pagina aceea şi nu vrem sa pierdem rândul), apoi inserăm şi accesăm link-ul).

Pentru a  adăuga un link pe care să putem da click trebuie ca link-ul să fie de forma asta: <a href=”url-ul link-ului“>textul pe care dai click

Ce scriem: (exemplu) <a href="http://Google.com">Click aici</a>

Ce vedem:Click aici 

Multe site-uri au plugin cu comentariile de facebook. Plugin sau facebook-ul propriu-zis, să adaugi link pe care să poţi da click este un lucru foarte uşor de făcut. Este valabilă şi metoda de mai sus dar există o metodă şi mai simplă:

Să zicem că vrem să adăugăm link către google.com 

Sţergem Http:// şi adăugăm Www, astfel încât link-ul va fi: Www.Google.com (link-ul va deveni “clickabil” www.google.com)

**Extensii pentru browser **

Nu au nicio legatură cu adăugarea unui link clickabil într-un comentariu dar sunt extensii care pot transforma automat link-urile pe care nu se pot da click în linck-uri clickabile. Condiţia este ca link-ul să aibă www sau http:// în faţă pentru că altfel extensia nu poate ştii că este link.

Extensie Opera : Make Links 

**Extensie Chrome: Clickable Links **

Exrensie Firefox: Linkification (doar pentru firefox3)

 

Tags: extensii chrome extensii firefox link link clickabil link facebook