Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

CPUBoss – Compară procesoare


Dacă eşti dispus să achiziţionezi un procesor nou şi ai dubii în privinţa performanţelor lui în comparaţie cu un alt procesor la preţ similar (sau nu), site-ul CPUBoss.Com îţi poate veni in ajutor spunându-ţi printr-o serie de teste – care procesor e mai bun.

În primul rând, este necesar să completezi cele două câmpuri cu procesoarele pe care vrei să le compari (siteul va autocompleta pe măsură ce tastezi numele) şi sa dai compare.

img

Comparaţia va fi structurată pe mai multe secţiuni: concluzie, diferenţe, performanţe, caracteristici, review-uri şi competiţia. Ca demonstraţie, am luat două procesoare Intel, un Intel pentium G2020 (cel mai ieftin procesor cu ivy bridge, lansat în 2013) şi un Intel Core i3 3220 (unul dintre cele mai accesibile procesoare i3).

Fila conclusion îţi dă o privire de ansamblu asupra comparaţiei şi observăm că i3-ul e mai performant şi mai bun pentru overclock, dar G2020 oferă un raport mai bun performanţă/banii oferiţi.

img

Fila differences oferă o comparaţie mai amănunţită a frecvenţei, nucleelor, scorul scos în PassMark, sau consumul de energie. Poţi da click pe Full Specs Comparation pentru specificaţiile complete.

img

În fila performance vei găsi testele PassMark, în features sunt câteva grafice alor celor mai importante caracteristici din secţiunea differences, în reviews este evident ce puteţi găsi, iar la competition ţi se recomandă câteva procesoare mai bune.

Site-ul este în limba engleză şi este recomandat să aveţi cunoştinţe minime spre medii pentru a înţelege mai bine fiecare detaliu tehnic în parte. Dacă nu, vă puteţi ghida pur şi simplu după principiul “mai mare = mai bun”.

CpuBoss.Com

Tags: care procesor e mai bun compara procesoare cpu cpuboss procesor specificatii procesor