Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Converteşte muzică in/din orice format audio cu Freemake audio converter


Dacă vreodată se întâmplă să ai nevoie de un program de convertit muzică puternic, gratuit, uşor de folosit şi cu o interfaţă curată, atunci Freemake Audio Convertor este alegerea ideală. Formatele suportate sunt mp3, wma, wav, flac, aac, m4a şi ogg, lege aplicabilă în amblele părţi (convertire în/convertire din)

Descărcare şi instalare

Programul de descarcă de aici. La instalare trebuie să fii puţin atent pentru a nu te trezi cu programe nedorite pe cap ca TuneUp 2013 sau Instagram pentru PC. Alt lucru care ar trebui menţionat este că FreeMake Audio Converter necesită .net Framework 4.0 pentru a rula, ceea ce nu este motiv de îngrijorare pentru că şi-l instalează singur dacă nu-l ai.

 

Cum se converteşte unul sau mai multe fişiere audio

 

Pasul 1. Apasă butonul +Audio din stânga sus.

Pasul 2. Selectează una sau mai multe melodii din calculator (pentru conversie)

img

Pasul 3. Alege formatul în care vrei să converteşti melodiile. Formatele disponibile sunt mp3, wma, wav, flac, aac, m4a şi ogg, localizat(e) jos de tot încadrate în cercurile verzi.  În acest exemplu voi converti câteva melodii din FLAC în MP3.

Pasul 4. Alege calitatea audio din meniul drop down (săgeata care arată în jos).

Atenţie: Optimal quality (calitatea audio default) nu înseamnă cea mai buna calitate audio, ci cel mai bun raport spaţiu ocupat/calitate. Recomand să alegi manual calitatea.

Pasul 5. Alege folderul unde salvezi melodiile după conversie. Nu este un pas necesar, se poate muta şi manual după. Folderul default este C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Music.

[

img

]4

Pasul 6. Apasă butonul Convert şi aşteaptă ca programul să termine de convertit fişierul/fişierele audio.

Concluzie.

Nu sunt multe lucruri pe care i le poţi reproşa lui Freemake Audio Converter, poate doar nişte setări mai avansate ca alegerea codecului audio (cine ştie, cunoaşte). Opţiunea Join files din dreapta sus permite unirea tuturor melodiilor adăugate pentru a crea un colaj, o singură melodie. Nu am întâmpinat erori de niciun fel în timpul testării, folosiţi cu încredere. Programul rulează pe Xp, Vista, 7 şi 8.

Descarcă FreeMake Audio Convertor

Tags: convertire muzica convertor audio convertor mp3 free audio converter freemake freemake audio converter