Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Console Classix - Jocurile de pe consolele clasice pe calculatorul tău, gratuit şi legal


Console Classix este un client desktop cu ajutorul căruia poţi butona jocurile clasice de pe console consacrate ca nintendo enertaiment system, gameboy, atari 2600 sau genesis. Este ca un Steam pentru jocurile clasice, destinat celor pasionaţi de istoria jocurilor şi nu numai.

Doar 3 console sunt gratuite (sunt sute de jocuri totuşi), pentru restul va trebui să achiziţionaţi un cont premium. Chiar si-aşa, aveţi şansa să testaţi şi celelalte jocuri deoarece există o rotaţie periodică cu 20 de jocuri premium gratuite.

img

Clientul are vreo 20 de mega, fiecare joc urmând să se descarce automat în momentul când eşti pe cale să-l joci prima dată. Se pot accesa jocurile cu un cont gratuit sau prin opţiunea Guest pentru cei mai leneşi dintre voi.

img

Totul este cât se poate de legal, chiar dacă asta înseamnă că nu s-a putut obţine licenţa pentru multe alte console. Cel puţin cei care au avut o consolă Terminator aka joc pe televizor, aka clonă de NES au toate jocurile gratuite. Cei care nu sunt familiarizaţi cu controalele le pot vedea sau schimba în secţiunea Controls.

Descarcă Console Classix

 

Tags: consola terminator emulator emulator nes joc pe televizor jocuri jocuri clasice jocuri gratis jocuri gratuite jocuri terminator nes terminator