Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Compară telefoane şi vezi direct din browser cum arată ele in mărime reală


Phone-Size.com este un un site cu ajutorul căruia compari telefoane mobile, noutatea acestui site constând în faptul că poţi vedea şi compara telefoane în mărime reală adică cât de mare e în realitate, atât este şi pe ecran. Pentru o acurateţe mai mare trebuie să specificaţi dacă monitorul este 4:3, 16:9 sau 16:10 şi de câţi inci este.

img

După ce aţi setat asta sunteţi liberi să adăugaţi câte telefoane vreţi. Telefoanele se selectează din listă (add phones to comparison) şi le poţi schimba ordinea printr-un simplu drag-and-drop. Nu veţi putea compara decât smartphone-uri mai nou apărute pe piaţă, asta pentru a face lista mult mai scurtă şi pentru a găsi ce cauţi  mai repede.

Am adăugat şi eu 4 telefoane (imaginea de jos este puţin micşorată), galaxy note e aproape cât o căramidă de mare, iphone 4s-ul sau nokia lumia 800 de lângă el sunt mult mai mici şi mai elegante.[_

img

_]2

Sub fiecare telefon sunt afişate specificaţii tehnice referitoare la mărime, greutate, ecran şi rezoluţie, precum şi opţiunea remove phone care şterge telefonul din listă.

Tags: compara telefoane comparare telefoane comparatii telefoane iphone specificatii