Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Comodo Ice Dragon – Browser securizat bazat pe Firefox


Dupa ce au lansat un browser bazat pe Chrome (Comodo Dragon), cei de la Comodo s-au gandit sa lanseze un browser asemanator numit Comodo Ice Dragon. Browserul se comporta aproape la fel ca si Firefox, modificarile aduse fiind o interfata personalizata pe care o puteti vedea in screenshot-urile de mai jos, folosirea dns-urilor securizate Comodo (optional), un buton pentru Site Inspector care daca site-ul pe care ne aflam contine continut nesigur sau link-uri catre continut nesigur si un buton de facebook cu care putem da share usor si rapid la pagina pe care ne aflam.

img

Browserul nu este inca in versiunea finala, dar dupa cateva ore de folosire nu am detectat nicio problema. Browserul Comodo Ice Dragon este la fel de bun ca si Firefox. Daca folosesti Firefox, poti trece fara probleme la Comodo Ice Dragon si nu vei observa diferente de performanta. Extensiile din Firefox pot fi folosite si in Comodo Ice Dragon.

In versiunea finala a browserului vor fi adaugate mai multe optiuni pentru a face browserul si mai securizat decat este acum.

Descarca Comodo ice dragon (26Mb)

 

Tags: browser browser securizat comodo comodo ice dragon firefox