Client de chat pentru facebook care merge pe orice versiune de Windows

Postare publicata pe data de 15 June 2012 de catre Cornel.
Facebook Chat este o aplicaţie facebook pentru desktop care te ajută să stai conectat cu prietenii tăi. Spre deosebire de aplicaţia oficială (facebook messenger) care este disponibilă doar pentru clienţii de Windows 7, Facebook Chat @Desktop merge şi pe versiunile mai vechi de Windows.

Programul este foarte simplu de folosit, tot ce trebuie să faci este să te loghezi cu contul de facebook (file > connect). De menţionat că username-ul este id-ul tău unic, pentru a-l afla intră pe facebook la profilul tău şi vezi id-ul unic în bara de adrese.
facebook chat log in

Ajungem şi în programul propriu-zis unde vedem prietenii online şi pe cei ofline. De acum încolo poţi comunica cu prietenii tăi într-un mod asemănător cu Yahoo messenger sau alt serviciu de maesgerie instant. Nu ai setări sau alte chestii de personalizare a profilului, totul este simplificat la maxim. Nu poţi sta pe invizibil, ştiţi cu toţii că pe facebook preţul pe care trebuie să-l plăteşti dacă stai pe invizibil este acela de a nu vedea cine este online/ofline.

facebook chat

Descarcă Facebook chat @Desktop
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.