Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Top 10 cele mai aşteptate jocuri din 2012


Anul 2011 a fost un an foarte bun în materie de jocuri iar marii câştigători în rândul criticilor şi al fanilor au fost The Witcher 2, Skyrim, Battlefield 3, Uncharted 3 şi Portal 2. Anul 2012 se anunţă la fel de promiţător şi m-am decis să fac un** top 10 a celor mai aşteptate jocuri din 2012**.

1. Mass Efect 3 este ultima parte din trilogia mass efect şi în acelaş timp ultimul capitol în încercarea comandantului Sheppard de a salva Galaxia de invazia extraterestră. Jocul va necesita Origin (clientul de jocuri al celor de la EA concurent cu Steam) dar asta nu va opri fanii înrăiţi în a-l cumpara.
img

2. GTA 5. Puneţi bani deoparte de pe acum pentru că ştiti că atunci când un nou joc din seria Grand Theft Auto iese la rampă este nevoie de un upgrate substantial pe partea de hardware a sistemului vostru. Povestea jocului va avea loc în Los Santos şi se zvoneste că vom controla mai mulţi protagonişti.
img

3. Starcraft 2: Hearts of the Swarm – mai are nevoie de vreo prezentare franciza Starcraft? Dacă Wings of Liberty cuprindea doar campania single-player a Terranilor, acum a venit rândul Zergilor să iasă la suprafaţă pe la jumatatea anului acesta.
img

4. Halo 4 este ****un ****titlu de referinţa a Xbox 360-ului iar acest al 4-lea joc din serie va fi inceputul unei noi trilogii. De data asta vom intra în pielea lui John 117 poreclit şi bucătarul sef (Master Chief).
img

5. Diablo 3 – jocul care suferă amănari de lansare de ani de zile dar se pare că în sfârşit il vom avea pe rafturile magazinelor anul acesta. Noul joc RPG de la Blizzard aduce noi clase şi un sistem de a cumpara itemuri cu bani reali. Pentru a evita trişorii este necesară o conexiune permanentă la internet chiar şi când joci campania single player.
img

6. BioShock Infinite este un FPS care va veni pe toate platformele în care trebuie să salvezi o femeie ţinută prizonieră de ani de zile. Rămâne de văzut dacă acest titlu se va ridica la valoarea primelor două jocuri BioShock.
img

7. Prey 2. Am terminat aşa-numitul cel mai uşor fps facut vreodată acum ceva vreme si am rămas plăcut surprins cum îmbina fps-ul cu elemente de puzzle. Dacă în titlul precedent trebuia să-ti salvezi familia rapită de extratereştrii, în Prey 2 vom intra în pielea unui vânător de recompense intergalactic.
img

8. Far cry 3 . Primele 2 jocuri au fost capodopere şi nu cred ca al 3-lea titlu se va lăsa mai prejos. Un gameplay trailer de 10 minute a fost lansat deja pentru a-ţi face o idee, iar după parerea mea acest titlu este deja un candidat la jocul anului 2012.
img

9. Call of duty: Black Ops 2. Chiar dacă numele nu a fost confirmat oficial, tradiţia de a avea un nou joc Call of duty în fiecare an se va respecta şi anul acesta. Cel mai probabil că iar o sa bată record după record la vanzari. Să speram că de data aceasta nu vom avea iar acelas joc reciclat împachetat într-un nou ambalaj.
img

10. FIFA/PES 2013. A devenit deja o obişnuinţa ca la sfârşitul de an (octombrie-noiembrie) să avem cele doua simulatoare de fotbal. În ultimii ani Fifa a cam luat fata Pes-ului, competiţia motivându-i pe cei de la EA Sports să se intreacă pe sine insuşi de la an la an. Să sperăm că cifra 13 nu va fi cu ghinion pentru niciunul dintre jocuri.
img

Alte titluri importante care merită amintite: Final fantasy 13-2, Darksiders 2, Max Payne 3, Ghost recon future soldier, Tomb Raider, Borderlands 2.

Tags: call of duty black ops 2 diablo 3 far cry 3 fifa gta 5 jocuri jocuri 2012 jocuri noi jocuri pc mass efect 3 max payne 3 top 10 jocuri top jocuri top jocuri pc