Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

CD Burner XP - Program de scris CD-uri şi DVD-uri


Când vine vorba de programe de scris CD-uri, mulţi se duc automat cu gândul la Nero (care nici măcar nu este gratuit iar versiunea free cam lasă de dorit). Dacă acum 5-10 ani alte alternative nu prea erau, astăzi avem destule programe de scris cd-uri (sau dvd-uri) mai complexe şi mai uşor de folosit, unul dintre ele fiind CDBurnerXP

CD Burner XP este un program de inscripţionat CD-uri / DVD-uri cu o interfaţă minimalistă, total gratuit şi cu o groază de funcţii utile, printre care posibilitatea de scrie CD-uri audio sau video, creare de imagini ISO (cd bootabil) sau ştergerea datelor de pe un CD. Programul este disponibil în limba română iar pe lângă scrierea pe CD şi DVD oferă suport şi pentru discurile Blue-Ray sau defunctul HD-DVD.

img

La deschidere o să aveţi de ales dintre 6 categorii (Disc cu date, DVD video, Dvd audio, Imagine Iso, Copiază sau extrage conţinutul discului si Şterge discul) dar pentru majoritatea lucrurilor nu o să aveţi nevoie decât de prima opţiune. Ţi se spune mare şi clar cum adaugi fişierele, pur şi simplu le tragi în dreptunghiul de jos, iar pentru a scrie CD-ul apeşi Inscripţionare (sau Burn dacă ai instalat programul în limba engleză).

img

Deşi numele XP vă poate induce în puţin în eroare, programul rulează perfect pe toate versiunile de Windows începând cu versiunea 2000/Milenium.

Download Cd-BurnerXP

Tags: cd burner xp cdburnerxp program de facut cd audio program de scris cd program de scris cd-uri program de scris dvd