Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

CCleaner - Optimizare PC


CCleaner este un program de optimizat PC-ul prin simplul fapt că ne scapă  de toate fişierele inutile care ocupă spaţiul degeaba. Britanicii de la Piriform fac o treabă foarte bună, făcând din CCleaner unul dintre cele mai bune programe de acest fel.

Interfaţa este foarte plăcută, fiind foarte uşor să îţi dai seama ce şi cum. Funcţia principala este Cleaner (curăţare) care scanează şi şterge istoric din browser, cookieiri, backup-ul lui windows updates, coşul de gunoi, şi alte fişiere temporare. Se pot elimina câteva sute de mega în acest fel lăsând calculatorul să respire mult mai uşor fără, făcându-l să dea randament mai bun.

img

CCleaner are şi alte funcţii cum ar fi Registry (scanează şi repară registrii lipsă rămaşi de pe urma altor programe dezinstalate anterior), Unninstall (un dezinstalator destul de ok dar nu se compară cu Revo Unninstaller), Startup (te ajută să dezactivezi programele care pornesc automat cu Windows-ul) şi  Drive Whiper (când ştergi ceva nu este şters de-a binelea ci rămâne ascuns până când îi ia alt fişier locul, cu Drive Whiper este şters tot ceea ce credeai înainte că este spaţiu gol).

CClaner (în trecut cunoscut sub numele de Crap Cleaner) este free, ocupă foarte puţin spaţiu pe hard şi este disponibil şi în Limba Română. Download

Tags: ccleaner optimizare registry