Caută subtitrări online cu BSplayer

Postare publicata pe data de 18 February 2012 de catre Cornel.
BS player, chiar dacă după părerea mea (şi nu numai) nu este cel mai bun player de redare video,  are o calitate esenţială care nu mă lasă să renunţ la el – găseşte automat subtitrări în Limba Română.

De exemplu, vrei să te uiti la un film sau la un epiosd dintr-un serial, trebuie să bati tot internetul în lung şi-n lat până găseşti o subtitrare decentă, sau o subtitrare sincronizată bine cu filmul respectiv.

N-ar fi mai bine decât să deschizi filmul/serialul şi să-ţi descarce bs player automat toate subtitrările disponibile? Cum facem asta:

Intră în meniu > opţiuni > preferinţe > subtitrare  şi jos de tot la opţiunea Limbă implicită pentru subtitrare click pe … (vezi mai jos)

Aici ştergi limba/limbile default, şi dai click pe Adaugă limbi. Selectezi din listă limba Română şi ca rezervă alegi şi limba engleză ca limbă secundară (neapărat româna trebuie să fie prima în listă).  Tot în proprietăţile subtitrării fă click pe font şi setează jos la sectiunea script tipul Central European pentru a afişa corect cu diacritice subtitrarea.

În continuare, navigăm pe fila Subtitrari online, tot în secţiuna subtitrare din preferinţe, şi bifăm să descarci automat subtitrările online. Aici poţi de asemenea să setezi unde să descarci subtitrarea, este de preferabil să lasaţi cum este default, să descarce în folderul cu filmul.

Cam asta e tot. Acum deschide un film/serial din calculator şi astepti câteva secunde să vezi ce subtitrări sunt disponibile. Dacă nu îţi apare nimic automat, click dreapta pe film > subtitrare > caută subtitrări online > toate şi alegi ce subtitrări vrei să descarci.
2 thoughts on “Caută subtitrări online cu BSplayer

 1. cristian

  ba nu a mers da am download subtitrare de pe net cum ai spus tu:click drepta subtitrare si a mers ms mersi mult:)) si inca ceva mie la un film(treisprezece fantome)e de groaza si e tare rau,mie imi merge in reloare nu merge direct mi se opreste putin iar incepe poti sa-mi spui cum sa nu mai faca asa?plzz astept sa-mi raspunzi:D

  Reply
  1. Cornel Post author

   Cred ca filmul pe care incerci sa-l vezi e HD. Pentru filmele HD (720p si 1080p) ai nevoie de o placa video cat de cat buna, altfel merge in reluare sau se blocheaza calculatorul.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.