Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Calibrare şi monitorizare baterie laptop


BatteryCare este un program care te ajută la mai buna monitorizare a acumulatorului prin diferite statistici, precum şi calibrarea acestuia. Programul îţi spune cât mai are laptopul până rămâne  fără baterie (nimic nou pănă aici), temperatura procesorului şi a Hard Disk-ului, un mod battery pentru a opri procesele inutile.

Calibrare

Ce mai interesantă şi utilă funcţie pe departe. Ştiim cu toţii că bateria se deteriorează şi ţine din ce în ce mai puţin pe măsura ce timpul trece. Calibrând acumulatorul poţi afla în procente cât mai ţine bateria ta faţă de bateria nouă.

Cum calibrăm: Încarcă bateria 100% si lasă calculatorul timp de o oră/o oră jumate neatins apoi scoate cablul de alimentare. Acum poţi să te joci pe el până se stinge. Lasă-l stins  5 ore sau mai mult şi apoi încarca iar 100%. De preferabil să faci asta înainte de culcare. BatteryCare îţi ţine evidenţa datelor când ai descărcat complet acumulatorul. Când simţi că bateria ţine mai puţin mai faci o calibrare şi vezi le descharges information cât de uzată este bateria.

img

Battery Mode şi alte avantaje

Battery Mode te ajută să opreşti procesele inutile care mănâncă din baterie degeaba. Tema Aero din Vista,7 si 8  este o mare mâncătoare de baterie. BatteryCare detecteazaă toate procesele şi te lasă să alegi ce dezactivezi şi ce nu. Este dovedit că cel mai puţin consumabil de baterie browser este internet explorer 9 iar cel mai mare mâncător este Chrome. Pentru cei cunoscători sunt disponibile diverse detalii tehnice despre acumulator.

Download BatteryCare

Tags: acumulator acumulator laptop bateria laptop baterie laptop BatteryCare calibrare calibrare baterie laptop laptop