Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Blochează bannerele şi reclamele cu AdBlock Plus


Adblock Plus  este o extensie pentru browser care blochează bannerele şi reclamele enervante**.** Bănuiesc că nu este nimeni încântat să îi sară în mijlocul ecranului un banner/pop-up când vrea să citească ceva, sau să-i facă cuiva plăcere să caute x-ul de închidere din 10 în 10 secunde.

img

Instalare

Extensia se instalează în doar câteva secunde şi nu afectează performanţa browserului sau strică randarea paginilor, totul va fi ca înainte… în afara bannerelor.

img

Alte liste/filtre

Default, Adblock Plus are o listă făcută manual numită Fanboy List. Se pot adăuga şi alte liste ca RoList (acoperă multe site-uri româneşti) mergând la managerul de extensii > filter preferences > add filter subscription. Toate listele se actualizaeză automat, acoperind tot mai multe bannere pe zice trece.

img

Dacă tot mai se strecoară câte un banner, se poate da click dreapta > block element (chrome) sau se poate da click pe butonul block (firefox) pentru a adăuga acel element în lista neagră.

Concluzie

Adblock Plus este un must have şi face navigarea pe internet mult mai plăcută. Este de la sine înţeles de ce este una deintre cele mai populare extensii.

Tags: abblock adblock plus adblocker plus blocare bannere blocare pop-up blocare reclame fara reclame