Bleach Bit – Program pentru eliberarea resurselor şi ştergerea istoricului

Postare publicata pe data de 13 July 2012 de catre Cornel.
Bleach Bit este un program cu o interfaţă minimalistă “windows-style” care te scapă rapid de spaţiul ocupat inutil şi de istoricul de pe internet. Principalul atu în faţa competorilor direcţi este acela că poate curăţa istoricul a în jur de 100 de aplicaţii printre care Firefox, Chrome, Opera, IE, Winrar, Java, Flash, Office, Yahoo messenger şi muuuuuulte altele.

Când bifezi o opţiune care în mod normal poate dura ceva mai mult timp, Bleach Bit te avertizează lucrul acesta pentru a ştii dinainte că procesul de curăţare va fi ceva mai lent.  Un punct slab este acela că la început nu este bifată nicio opţiune (totul trebuie bifat manual) iar utilizatorii mai neexperimenttaţi pot deveni confuzi printre multitudinea de termeni.

bleachbit
Chiar dacă în multe programe de acest gen erau aruncate şi alte funcţii de umplutură (părere personală) ca un client de dezinstalare, un startup manager etc.., chiar nu le duc lipsa, poate doar un registry cleaner ar mai aduce un plus.  Programul nu a ajuns încă la versiunea 1.0 şi multe se mai pot schimba până atunci. Bleach bit are şi o versiune portabilă şi este disponibil şi pentru Linux.

Descarcă Bleach Bit pentru Windows 

Descarcă Bleach bit pentru Linux

 
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.