ArsClip – Clipboard Manager

Postare publicata pe data de 16 October 2012 de catre Cornel.
ArsClip este un Clipboard Manager gratuit cu multe functii utile si extrem de personalizabil. Pe scurt, de fiecare data cand copiezi o portiune de text, ArsClip memoreaza tot punandu-ti la dispozitie toate aceste lucruri prin apasarea unui Hotkey (CTRL+SHIFT+Z default).

 

  • Sus de tot (numerotate cu cifre) sunt elementele memorate recent, fiecare avand in fata un icon pentru a stii din ce aplicatie ai copiat itemul respectiv (din browser, din notepad, etc)
  • La mijloc (numerotate cu litere) avem celelalte elemente “rich” copiate (nu text) care pot fi inserate in foldere, word, photoshop, power point, depinde de item.
  • Jos avem itemurile permanente ce pot fi editate din sectiunea Permanent Clips, unde poti adauga manual portiuni de text folosite frecvent.

 

Elementele copiate recent se gasesc sus iar daca se strang prea multe se pot extinde. Daca vrei sa stergi toate elementele poti folosi optiunea Flush.  Pe langa numeroasele functii de personalizare, tin sa amintesc ca fiecarui item i se poate aloca un Hotkey, poti memora imagini si clipuri video de pe orice pagina web si poti crea mai multe grupuri.

 

Download ArsClip
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.