Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

AppCleaner - Program de optimizat calculatorul


AppCleaner este un program pentru PC cu o interfaţă minimalistă care te ajută să îndepărtezi fişierele inutile care încetinesc calculatorul cum ar fi fişierele temporare, cookie-urile, itoricul din browsere sau backup-uri vechi. Programul se asemănă destul de mult cu CCleaner sau Slim Cleaner dar opţiunile disponibile sunt mult mai numeroase (ca să vă faceţi o idee, doar pentru mozilla firefox sunt 38 de secţiuni de bifat), adresându-se unui public ceva mai avansat care doreşte mai multă libertate de alegere. 

Secţiunea principală denumită Cleaner este împărţită 4 mari categorii: Apps, Browsers, Registry şi Windows, fiecare dintre ele conţinând zeci de căsuţe de bifat pentru a elibera spaţiu. Dacă nu te pricepi şi nu înţelegi ceea ce face fiecare opţiune, îţi sunt bifate automat câteva căsuţe pentru a merge “la sigur”. O scanare durează în jur de 20 de secunde.

img

 

În secţiune tools, AppCleaner dispune de un instrument standard de dezinstalare a programelor şi de un startup manager pentru a opri programele care pornesc odată cu windows-ul. Programul este unul foarte mic (1 mb) şi este disponibil şi în versiunea portabilă. Rulează pe Windows XP, Vista, 7 şi 8.

Descarcă AppCleaner

Tags: appcleaner curatare pc dezinstalare programe optimizate pc startup programs stergere cookie stergere istoric