Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

AlternativeTo – Alternative la …orice


AlternativeTo.Net este un site care îţi spune care sunt cele mai bune alternative la oricare program pc, relevanţa celor mai bune programe fiind dată/decisă de utilizatorii înregistraţi.

Să zicem de exemplu ca te-ai plictisit de Winamp şi vrei o alternativă mai bună. Intrii pe AlternativeTo şi cauţi “Winamp” în căsuţa de search situată în dreapta sus a site-ului. În acest fel aflii că sunt o grămadă de playere mai mult sau mai puţin bune cum ar fi foobar2000, Aimp, iTunes sau Songbird.

Alte exemple: Cele mai bune alternative la Windows Xp sunt Ubuntu, Windows7, Linux Mint sau Mac OS; cele mai bune alternative la IE sunt Firefox, Chrome şi Opera; cele mai bune alternative la Adobe reader sunt Sumatra PDF, Foxit, Evince, PDF X-Change; şi aşa mai departe.

img

Site-ul este uşor de folosit şi nu face exces de reclame enervante. Toate programele din baza de date au o descriere, sistemele pe care rulează, categoriile din care fac parte, site-ul oficial, precum si link-uri oficiale către reţlelele de socializare facebook si twitter. Nu lipsesc nici screenshot-urile sau numărul de persoane care consideră programul respectiv util. Dacă nu ştii exect ce cauţi sau nu-ţi vine niciun program în minte, poţi naviga printre cele mai populare programe sau poţi căuta programe prin categorii şi subcategorii.

Tags: alternativa alternative to alternativeto alternativeto.net programe pc