Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Află cine te-a scos din lista de prieteni pe facebook


Toţi cred că am fost scoşi din lista de prieteni la rândul nostru din diverse motive _(_gen: plictisitori, necunoscuţi, enervanţi, spammeri, inactivi). Se poate afla cine ţi-a dat unfriend cu un script de greasemokley.

Descarcă greasemonkey pentru chrome sau firefox (la firefox este nevoie de restart pentru a instala extensia). De preferabil firefox, în chrome e mai complicat.

Instalează scriptul unfriender finder.

Intră pe facebook şi o să observi că ti-a apărut o noua categorie sus în dreapta non-prieteni (sau unfriends, daca ai fb în engleză). De acum încolo dacă te mai scoate cineva din lista de prieteni vezi în secţiunea nou creată. Mai mult, o să primeşti şi notificare când te scoate cineva din lista de prieteni.

img

Cum funcţionează: Unfriender îşi crează o bază de date (virtuală) cu prietenii tăi şi işi dă update o dată la câteva minute, dacă cineva nu e la locul lui e clar… te-a scos din lista de prieteni şi unfriender îţi trimite notificare “X te-a scos dis lista de prieteni”.

Tags: cine te-a sters din lista de prieteni extensii chrome extensii firefox facebook facebook cont facebook lista de prieteni lista de prieteni unfriend