Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Actualizează şi instalează toate programele in acelaş timp cu PatchMyPC


Văzând un articol despre Soft2base la Alex, mi-am amintit că în trecut am testat şi eu un program asemănător căruia nu i-am dat prea mare importanţă la momentul acela, în mare parte pentru că eu la vremea accea scriam mai mult despre programele pe care le folosesc sau le-am folosit în trecut.

PatchMyPC este programul acela şi utilitatea lui este că găseşte actualizări la programele tale cele mai populare (nu toate). In plus, programul poate instala alte programe uzuale care îţi lipsesc, poate actuatualiza Windows Updates, plus că are un tool de dezinstalere şi unul de scoatere a programelor de la startup.

Programele sunt reprezentate pe 3 culori:

img

 

Secţiunea Other Software sau fila Others (sunt una şi acceaşi) conţine o listă şi mai mare de programe mai puţin importante. Poţi bifa sau debifa unul sau mai multe programe pentru a instalare/actrualizare.

De asemenea, fii sigur că dai click dreapta > always skip this update pe programele din secţiunea common pentru a nu actualiza programele pe care nu vrei sau pentru a nu te trezi cu programe noi de care nu ai nevoie gen iTunes sau QuickTime.

img

Alte opţuini pentru care poţi opta sunt acelelea de a restarta/stinge calculatorul automat când termini cu actualizările, crearea unui restore point sau auto-actualizarea.

Descarcă Patch My PC

Tags: actualizare programe dezinstalare programe patchmypc programe portabile programe utile startup programs