Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Accesează Pandora, Hulu, Rdio, Last.Fm și multe alte servicii gratuit din România


Pandora este un serviciu de radio online care îți permite să dai skip la melodii, thumbs up și thumbs down. În funcție de melodiile cărora le dai thumbs up, Pandora îti recomandă meldoii asemănătoare, iar melodiile cărora le dai thumbs down sunt evitate. Pandora poate fi accesat doar din SUA, din păcate.

Rdio este un serviciu online ce oferă accesul la milioane de melodii, în mod gratuit. Desigur că nu poate fi accesat din România.

Dacă ai dat like pe facebook serialelor, poate ai observat că uneori postează clipuri cu preview-uri din episoadele ce urmează să fie difuzate, dar clipurile nu pot fi văzute din România.

Pentru a accesa aceste site-uri din România putem folosi un proxy, un serviciu VPN sau un serviciu DNS ca Tunlr. Proxy-urile și VPN-urile fac paginile web să se încarce foarte încet pentru că traficul trece printr-un server aflat în SUA. Tunlr nu încetinește foarte mult viteza de încarcare a paginilor web , iar pingul în jocuri nu se schimbă.

Pentru a folosi Tunlr, trebuie să schimbăm serverele DNS folosite de PC. Cea mai simplu mod de a face asta ar fi folosirea unui program ca DNS Jumper. Programul are câțiva kb, este gratuit și poate fi descărcat gratuit de aici. După dezarhivarea programului, îl deschidem, bifăm Manual Dns Servers și setăm următoarele servere DNS: 184.82.222.5 și 199.167.30.144.

img

După setarea DNS-urilor ca în imaginea de mai sus, apăsăm butonul Apply, apoi site-urile despre care am scris mai sus ar trebui să poată fi accesate. O listă completă cu toate site-urile ce pot fi accesate folosind tunlr o puteți găsi aici. Pentru a verifica dacă ați configurat corect DNS-urile, puteti intra pe această pagină.

Pentru a reveni la serverele DNS normale, puteți da click pe butonul de restore din DNS Jumper.

Tags: dns hulu muzica pandora schimba dns streaming tunlr